Gå videre til hovedindholdet

Til salg skiltene skyder op ad den danske forårsjord


Forårets optimisme har ramt boligmarkedet. 2297 boliger blev sat til salg, da kalenderbladet skiftede fra februar til marts. 
Tendensen har vist sig gennem det seneste årti, hvor marts hvert år har udgjort måned, hvor der i gennemsnit bliver sat flest boliger til salg. 
Lavere boligudbud 
Sammenlignet med sidste år er det samlede boligudbud dog lavere end hidtil.
Udbuddet for parcel- og rækkehuse er faldet med 864 boliger, hvorimod udbuddet af fritidshuse og ejerlejligheder er øget med henholdsvis 43 huse og 106 lejligheder.

Læs mere på politiken.dk 
Er du på udkig efter en bolig i København? Eller råder du over en bolig du enten ønsker at udleje eller sælge, så besøg en af landets førende boligportaler, Boligønsker.dk og kom i kontakt med interesserede købere/lejere allerede i dag!


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn