Gå videre til hovedindholdet

Lejlighed udlejes i Frederikshavn

Lejlighed i Nordjylland udlejes netop nu! Boligen er 125 m2 og er beliggende på Bangsbovej i Frederikshavn.


Mølleparken ligger i den sydlige udkant af Frederikshavn lige op mod Bangsboskoven og tæt på både lystbådehavnen og dyreparken. Der er med andre ord ikke langt til naturoplevelser og gåture ved vandet - alligevel er man tæt på byen med Bangsbostrand Skole, børnehaver, indkøbsmuligheder og gode busforbindelser i baghaven.
Hovedparten af boligerne er opført som etagebyggeri, og derudover består afdelingen af en stribe dejlige rækkehuse. En del af ejendommene er over de senere år blevet renoveret blandt andet med nye vinduer og døre, bedre isolering, udskiftning af tag, og mange boliger har efterhånden også fået køkkenet moderniseret. Boligerne på Provst Dreslersvej og Elius Andersensvej står overfor en gennemgribende renovering, der påbegyndes i 2014. 



Søger du med lys og lygte efter en bolig i Nordjylland? Eller står du med en ved hånden som du ønsker enten at sælge eller udleje, så kan vi hurtigt sætte dig i kontakt med potentielle lejere eller købere.
Besøg Boligønsker.dk og kom i gang allerede i dag! 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn