Gå videre til hovedindholdet

Sommerhussalget skydes for alvor igang, når forårsblomsterne titter frem

Det danske sommerhusmarked er i den grad sæsonpåvirket - Hovedparten af alle sommerhussalg finder sted, når vi vinker farvel til de triste vintermåneder og ønsker det danske forår velkommen. 

Så står du og overvejer at sælge dit sommerhus er det formentlig nu du skal slå til! 
Salget for maj og juni måned ligger nemlig intet mindre end 40-50 % over gennemsnittet for resten af året. 

"Det kan spille en rolle, at sommerhusområderne tager sig bedst ud i den periode, men en mere oplagt forklaring er, at man ønsker at få glæde af huset i den kommende sommer" lyder det fra,Christian Hilligsøe Heinig, seniorøkonom i Realkredit Danmark. 

Sammenligner vi med markedet for ejerlejligheder og parcelhuse er der et langt mindre sæsonudsving på henholdsvis på 12 og 17 pct. i løbet af et år. 

Læs mere på epn.dk

Er du på udkig efter et sommerhus på Sjælland du kan nyde den danske sommer i? Eller råder du netop over et sommerhus du ønsker andre skal få glæde af? 
Så besøg landets førende portal for salg og udlejning af private boliger, Boligønsker.dk, og kom igang allerede i dag!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn