Gå videre til hovedindholdet

Den gode udvikling på boligmarkedet kan blive farlig

I følge nye tal fra Danmarks statistik er prisen på en lejlighed steget med 1,7 pct. alene i marts. Det er således 5 måned i træk med stigninger på markedet for lejligheder. Der er samlet set sket en stigning på 8 pct over det seneste år. I samme periode er huspriserne kun steget 1,9 pct.

Udviklingen kan blive farlig

Når der opleves så markante prisstigninger, der er højere end økonomiens vækst kan berettige, er der en mulighed for at markedet bliver ustabilt. Især den rekordlave spiller en stor rolle, da købere  investerer i boliger, de har råd til lige nu og her, men på andre vilkår, da købet er bygget op omkring de eksisterende renteniveauer.

"De hastigt stigende priser på lejligheder skal ses i lyset af, at markedet blev ramt af store prisfald i årene 2007-2009. Priserne på ejerlejligheder er fortsat 19 pct. under niveauet i 2006, og derfor blinker advarselslamperne heller ikke kraftigt endnu", ifølge, cheføkonom i Danske Bank, Steen Bocian.

Er du på udkig efter din drømmebolig? Så besøg en af landets førende boligportaler, Boligdeal.dk og se, hvilke boliger, der netop nu er ledige. 

Læs artiklen her 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Leje Bolig i Odense

Det skal være nemt at finde lejeboliger i Odense via dette link
https://www.boligdeal.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=icity&city=Odense&campid=msscreate


Brug dit sabbatår i Danmarks fedeste IT-virksomhed - 2 medarbejdere søges

Danske Ejendomsmedier, som ejer en række ejendomsportaler, herunder Boligdeal.dk ogLokaleportalen.dk,  er i stor vækst, og søger derfor en række nye fuldtidsmedarbejdere til vores administrations-, kunde- og forretnings-afdeling. 

Vi har en god tradition for at ansætte medarbejdere der står mellem gymnasiet og uddannelse og gerne vil have et lærerigt sabbatår i en fremadstormende virksomhed.

Så hvis du er blandt de bedste i din klasse, så læs videre:
Du lever op til nedenstående
• Du er systematisk og detaljefokuseret.
• Du arbejder hurtigt og fokuseret.
• Du er udadvendt og kan lide at snakke i telefon.
• Du er kvikkere end gennemsnittet.
• Du er typen der samler alle bolde op.
• Du taler perfekt dansk og skriver et ok dansk.
• Du har et stærkt socialt gen.
• Du er meget driftssikker.

Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt voksende innovativ virksomhed med gode kolleger og store udviklingsmuligheder. Vi holder til på Frederiksberg i en sidegade til Frederiksberg Allé.

Kontakt evt. Thomas Barf…

lejeboliger birkerød