Gå videre til hovedindholdet

Skal du til at investere i et boligkøb? Læs her!


Der kan være mange spørgsmål forbundet med et boligkøb og det kan til tider være frustrerende med alt den information man kan finde på nettet! Hvad mange boligkøbere ikke ved er, at de selv kan undersøge de mange spørgsmål. I Bolligdeal har vi gjort det nemmere for boligkøbere ved at udarbejde en boligkøbsguide med gode råd og tips om boligkøb, herunder hvad du skal være opmærksom på før og efter boligsøgningen.

Få et overblik over din økonomi og markedet for boligkøb!En god ide er at starte med at lægge et budget, der viser hvor meget i har til overs hver måned til at betale husleje og mad osv. Alle indtægter skal medregnes således banken har et godt billede af jeres økonomi. For at sikre at du ikke overbelåner dig selv, ser banken ofte på din rådighedsbeløb og din gældsfaktor. Har i gjort jer grundige tanker om boligkøber, kan I med fordel undersøge markedet og starte jeres søgning efter boliger til salg. På Boligdeal.dk kan du nemt få et overblik over alle ledige boliger til salg i Danmark.
Boligdeal.dk

















Hvad skal du tjekke i boligen før boligkøbet? 
I guiden, som du kan finde her, https://www.boligdeal.dk/blogs/boligkoeb-gode-raad-til-boligkoebere.aspx  kan du også læse om hvad du skal være opmærksom på i forhold til disse:

- Fugt og svamp
- Kælder
- Tag
- Oversvømmelse
- Badeværelset
Se tilstandsrapporten, elinstallationsrapporten og ejerskifteforsikringHvad er en tilstandsrapport? Hvordan er du dækket af en ejerskifteforskring? Hvad indeholder en elinstalliationsrapport? En tilstandsrapport er kort sagt være en lægeerklæring på boligen, som er udarbejdet af en byggesagkyndig, der kigger boligen igennem fra A til Z i forhold til til de oplysninger som sælgeren har opgivet. Som boligkøber får du med hjælp fra tilstandsrapporten et overblik over boligkøbets tilstand og eventuelle skader, som skal repareres. Endelig skal du også tjekke om boligen har en gyldig elinstallationsrapport som kort sagt er en gennemgang af boligens elinstallationer.

Kan man fortryde boligkøbet? Har boligkøber og sælger begge underskrevet, er købsaftalen bindende, men hvis den ene part ikke har underskrevet kan det godt fortrydes. Ønsker du at fortryde boligkøbet herefter, kan du som boligkøber fortryde senest seks hverdage efter – her skal du også betale en godtgørelse til sælger på 1% af den samlede købesum. I praksis kan du undgå at betale godtgørelse til sælger hvis der i købsaftalen er et forbehold om rådgivergodkendelse, også kendetegnet advokatforbehold.

Kommentarer


  1. Lån fra $ 5000 til $ 50.000
    Alle accepterede kredittyper
    Modtag en låneafgørelse på få minutter
    Få midler direkte til din bankkonto
    Brug lånet til ethvert formål .kontaktinfo
    E-mail: atlasloanfirm@outlook.com
    whatsapp: + 1 (443) 345-9339

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn