Gå videre til hovedindholdet

Høj temperatur på boligmarkedet i bestemte områder

Et solidt naboforhold er formentlig en af de ting du må vinke farvel til, hvis du køber bolig i København. Hvis du tilgengæld er interesseret i at bosætte dig iAnholt i Kattegat , har du gode udsigter til et årelangt venskab.

Undersøgelse foretaget af Boliga afslører, at boligmarkedet udvikler sig vidt forskelligt, alt efter hvor i landet man befinder sig.
Inden for de seneste 22 år har 81,4 pct. af boligerne på Nørrebro skiftet ejere. Tendensen smitter ligeledes af på de omkringliggende bydele heriblandt København V, København S, København SV og København Ø, der alle også rangerer højt med salgsprocenter i nærheden af 80.

Modsat ser det ud for boligerne på Anholt, i Martofte på Fyn og i Gudhjem på Bornholm. Her er salgsprocenterne under 50.

Læs hele artiklen her og se en oversigt over, hvor der bliver handlet boliger på livet løs.

Søger du bolig i Danmark? Så besøg Danmarks største uafhængige boligportal, Boligønsker.dk og tag første skridt i retning mod at finde din drømmebolig.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejebolig frederikssund

Se alle lejeboliger i Frederikssund lige her: https://www.voreslejebolig.dk/avanceret.aspx?subject=lejeboligericity&city=Frederikssund&campid=mssadv lejebolig frederikssund