Gå videre til hovedindholdet

Her er opskriften på hvordan du finder boliger til leje

Er du på udkig efter boliger til leje,  men er i tvivl om hvor du skal starte og hvor du skal slutte, så læs Boligdeals nyeste blogindlæg, der netop sætter dette tema i fokus: https://www.boligdeal.dk/blogs/saadan-finder-du-boliger-til-leje.aspx Her guider Boligdeal dig til at tænke lidt ud af boksen og tage alternative metoder i brug for at finde din lejebolig.

Boliger til leje - Definer dine boligønsker

Inden din boligsøgning for alvor kan gå igang bør du gøre dig selv den tjeneste at have reflekteret over en række spørgsmål. Eksempler herpå er: Hvor mange m2 du er på udkig efter? Hvor mange værelser du er interesseret i samt hvor du søger boliger til leje?

Overvej, hvorvidt du er villig til at gå på kompromis eller om nogle ting er indiskuterbare og principielle for din interesse i lejeboligen.
Nogle steder i København er boligerne til leje eksempelvis ikke udstyret med bad eller vaskerum samt er det heller ikke alle steder det er tilladt at holde husdyr.

TIP: Omvendt set er det netop her du kan få et forspring. Træffer du beslutning om at søge lejebolig i yderkanten af storbyerne, accepterer kortere lejeperioder, fællesbad eller lignende kan netop nogle af disse kompromisser, gøre at du springer foran i en køen til en lejebolig.


Start din søgning
Allerede i de indledende trin af din boligsøgning foreslår Boligdeal, at du tænker kreativt.
Start din søgning efter boliger til leje på diverse medier. Påbegynd din søgning med at søge "boligtype + den by du er interesseret i", men varier herefter din søgning i ordstilling og forsøg dig med synonymer for den boligtype du søger. Er du eksempelvis på udkig efter  boliger til leje, så forsøg dig også med søgetermerne "lejebolig", "lejelejlighed"  osv.

 
 

Få professionel hjælp

Du har brug for al den hjælp du kan få. Bliv opnoteret i boligselskaber og sørg for løbende at holde øje med annonceringer for boliger til leje. Undersøg markedet vha annoncerings- og boligportaler.

På Boligdeal.dk kan du eksempelvis oprette en boligsøgning, så du får besked, når der kommer ledige lejeboliger på markedet, der matcher dine søgekriterier.
Her kan du ligeledes få en samlet oversigt over boliger til leje - se blot et lille udvalg her:

https://www.boligdeal.dk/koebenhavn
https://www.boligdeal.dk/nordsjaelland
https://www.boligdeal.dk/aarhus
https://www.boligdeal.dk/regionnordjylland
https://www.boligdeal.dk/esbjerg
https://www.boligdeal.dk/vejle
https://www.boligdeal.dk/fyn



 Find boliger til leje via dit netværk

Sørg for at gøre opmærksom på din boligsituation hos venner, familie og bekendte. Måske er der nogle i dit netværk der ved besked om ledige lejeboliger og pludselig opstår der en mulighed.
Overvej også at søge boliger til leje på mere utraditonelle medier såsom Facebook.
Tilmeld dig diverse boliggrupper og sørg for aktivt at holde dig orienteret om udvalget af boliger til leje for der er rift om dem. Du kan også lave et decideret opslag og bede dine facebook venner dele dit opslag. Mange formulerer en tekst me en beskrivelse af deres boligsituation,  boligønsker og vedhæfter kontaktoplysninger og billede, således at eventuelle udlejere kan kontakte dem hvis de har en bolig til udlejning.

Læs evt. Boligdeals råd om at søge lejebolig på Facebook her: https://www.boligdeal.dk/facebook.aspx





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

Boligfesten i ejerboligmarkedet ser ud til at lakke mod enden!

Ny undersøgelser viser at de kraftige prisstigninger i de store byer, København og Århus, ser ud til at have ende. Nye tal viser at det liggetiden for et ejerbolig i gennemsnit har henholdsvis været 86 dage i Købehavn og 90 dage i Århus. Hvis man spoler tiden tilbage til Juni 2015, forholdte det sig helt anderledes. Liggetiden var her 56 dage i København og 66 i Århus. Den øgede salgstid kan, i følge Curt Liliegren, som er projektdirektør for Boligøkonomisk Videnscenter, skyldes at priserne har nået et så højt niveau at mange danskere ikke længere kan følge med. En anden faktorer, kan i følge Curt Liliegren, også være at de nye tiltag, blandt andet kravet om at boligkøbere skal have 5% af købsprisen til kontant udbetaling,  har lagt en dæmper for danskernes boligfest. Læs hele historien  HER