Gå videre til hovedindholdet

5 gode råd til en andelsbolig på Amager

Flere danskere søger andelsboliger på Amager, hvilket også bliver berørt i Boligdeals seneste blogindlæg, Guide til køb af andelsbolig på Amager. Der er nemlig mange fordele ved at købe sin andelsbolig på Amager - beliggenheden, Amager Strandpark, Islands Brygge og meget mere. Så har du drømmen om en andelsbolig på Amager skal du helt sikkert læse Boligdeals 5 gode råd til andelsboliger på Amager og lade panikken fordufte. 


Læs alt om andelsboliger:
 https://www.boligdeal.dk/blogs/guide-til-koeb-af-andelsbolig-paa-amager.aspx

Inden du søger andelsbolig på Amager..
Book et møde hos din bank inden du søger andelsbolig på Amager. Banken kan fortælle dig præcist, hvad du kan købe andelsbolig på og på den måde får du frasorteret andelsboliger, der måtte ligge uden for din økonomiske rækkevide og får samtidig et pejlemærke du kan målrette din boligsøgnig ud fra.

Undersøg også andelsboligforningens forening.. 
De fleste andelsboligforeninger i København har tegnet lån, så start med at undersøg hvorvidt det gør sig gældende for den andelsboligforening du ønsker at blive en del af.
Undersøg dernæst, hvilken låntype der danner udgangspunkt for andelsboligforeningen og gør dig overvejelser om hvilken betydning det vil få for din økonomi og din andelsbolig på Amager.

Kig ikke kun på andelsboligen men også ejendommens stand..
Det er nemt at blive opslugt i den enkelte andelsbolig man står til at købe, men husk på, at den indgår som en del af noget større. Du bør derfor ikke kun have øje for standen på den pågældende andelsbolig, men også kaste et blik på selve ejendommen.

Vedtægerne er vigtige at kigge på.. 
Inden du køber din andelsbolig på Amager, skal du have på de juridiske spilleregler, der er gældende for andelsboligen - fx. skal du vide om du må fremleje andelsboligen, have husdyr i boligen, udleje til dit barn eller andet. Rådfør dig med en andelsbolig, hvis du er i tvivl. Læs alt om andelsboliger i København her: https://www.boligdeal.dk/koebenhavn-andelsbolig

Er det en forening du vil have din andelsbolig på Amager i?
Hvordan er stemningen i foreningen? Er der skiltet i opgangene med invitationer til sommerfester, gårddage eller andet? Hvis du er i tvivl kan du spørge sælgernes til råds om sociale arrangementer i andelsforeningen eller tjekke se hvad der fremgår uoverenstemmelser af generalforsamlingens mødereferater.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

Boligfesten i ejerboligmarkedet ser ud til at lakke mod enden!

Ny undersøgelser viser at de kraftige prisstigninger i de store byer, København og Århus, ser ud til at have ende. Nye tal viser at det liggetiden for et ejerbolig i gennemsnit har henholdsvis været 86 dage i Købehavn og 90 dage i Århus. Hvis man spoler tiden tilbage til Juni 2015, forholdte det sig helt anderledes. Liggetiden var her 56 dage i København og 66 i Århus. Den øgede salgstid kan, i følge Curt Liliegren, som er projektdirektør for Boligøkonomisk Videnscenter, skyldes at priserne har nået et så højt niveau at mange danskere ikke længere kan følge med. En anden faktorer, kan i følge Curt Liliegren, også være at de nye tiltag, blandt andet kravet om at boligkøbere skal have 5% af købsprisen til kontant udbetaling,  har lagt en dæmper for danskernes boligfest. Læs hele historien  HER