Gå videre til hovedindholdet

Bo ved skov og centrum

Charmerende andelslejlighed i Odense ved Åløkkeskoven med snarlig overtagelse.

2. sals lejlighed, lys og venlig med store vinduespartier og direkte udsigt til Åløkkeskoven samt 2 mindre altaner. Beliggende i Åløkkekvarteret, 1 km til nyt havnemiljø/promenade, 1½ km til banegård og centrum samt indkøbsmuligheder i nærheden. Tæt på fitness, friluftsaktiviteter, roklub mm. samt tennisbaner i skoven.

Lejligheden er en stor 2 værelses med plankegulve, pt. belagt med tæpper, og højt til loftet. Rummelig entré med indbyggede skabe tjener som fordelingsrum til alle øvrige rum: Stue med vinkel, (kan omdannes til et lille 3. værelse), velegnet til tv-stue, spisestue, studie/kontor el.l. Stuen har eftermiddags- og aftensol samt udgang til lille altan. Køkken (med klapbord/spiseplads) og bad (bruseniche) er af ældre dato men fremstår fint og funktionelt. Pænt stort og regulært værelse til havesiden med morgensol samt udgang til mindre altan. Plads til lille cafésæt. En hyggelig lejlighed med mange, gode indretningsmuligheder.

Lejligheden, 80 m2., har tilhørende 2 pulterrum på samlet 7 m2.
Lejligheden er absolut i orden, dog ikke nymalet.

Den mdl. boligafgift, 4.781 kr. er inkl. frit vandforbrug og fri vask samt alle fælles udgifter. Inkl. el og varme, samlet ca. 5.500 kr.

Fælles faciliteter: Stor have langs ejendommen, fri parkering, fuldt udnyttet kælder med vaskerum og tørretumbler, tørrerum, værkstedsrum, cykelkælder mm.

A/B Åløkkeskoven: Lille, velfungerende andelsboligforening med et godt og engageret fællesskab, stiftet i 2007, i alt 12 lejligheder i charmerende funkisejendom fra 1935, god og sund økonomi med forestående renoveringsplan for facaden. Ejendommen er kategoriseret bevaringsværdig.

Ønsker du at sælge/udleje din bolig? Eller er du på udkig efter en bolig på Fyn?

Så besøg Danmarks største portal for udlejning og salg af private boliger, Boligønsker.dk og tag første skridt i retning mod at finde din drømmebolig.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn