Gå videre til hovedindholdet

Andelsrækkehus i Aalborg


Andelsrækkehus i Aalborg beliggende i rolige omgivelser med udsigt

Andelsrækkehus i 2 plan fra 2002, beliggende på stikvej til en blind vej, højt i Hasseris med udsigt mod syd og vest. Området har store grønne arealer og kort afstand til skov, indkøb og skole. 

Stueplan: 
Soveværelse med indbyggede skabe samt mindre ekstra værelse. Badeværelse med vaskesøjle. Stort køkken-alrum med udgang til terrasse mod syd. Fordelingsgang med trappe til 1. sal. 

1. sal: 
Stue med udgang til sydvendt altan. Desuden ekstra værelse på 1. sal (som eventuelt kan lægges samme med stuen). 
Der er trægulv i alle stuer og værelser. I entre/fordelingsgang og badeværelse er der klinkegulv med gulvvarme.

 
Udenfor: 
Terrasse og altan med sol hele dagen. Fra terrassen er der direkte adgang til eng-området. Fra altanen er der udsigt over området og kig til Limfjorden. Til boligen hører carport og redskabsrum. 


Er du på udkig efter en bolig i Aalborg? Så besøg Danmarks førende boligportal, Boligønsker.dk og kom i direkte kontakt med relevante udlejere og sælgere allerede i dag! 


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn