Gå videre til hovedindholdet

Kom nemt i gang med at finde bolig i Køge



Find boliger til leje og salg i Køge



Køge bliver med sin fornuftige afstand fra hovedstaden en mere og mere populær by. Det betyder også at boligmarkedet er på vej til at blive ret ophedet og der kan være stor rift om de attraktive boliger. Her på www.boliger-koege.dk forsøger vi at give dig et forspring i jagten på de rigtigt fede boliger så du forhåbentligt snart kan sætte nøglerne i døren til dit drømmehjem.
Københavnsvej løber nord for Køge by inden den bliver til Ringvejen. På dele af strækningen er kyst på den ydre side og boliger på den indre. På resten af vejen er der boliger og industri. Eksempelvis ligger Novo Nordisk Pharmatech A/S på kystsiden omkring Ølsemagle Strand. Selvom vejen er tæt på strand ligger kvadratmeterprisen omkring de 15.000-20.000kr, da det er en stor, trafikeret vej, der på store dele er domineret af industri.
Nørregade udgør det primære af Køges levende centrum med gode muligheder for shopping, caféliv, kultur og hvad der ellers hører sig til bylivet. Brogaden har navn efter broen der krydser Køge Å - det er oplagt at gå en tur langs med åens grønne bredder inden den løber ud i havet. Gaderne ligger i øvrigt kun få minutters gang fra Køge St. Oven på butikkerne er der typisk lejligheder til beboelse eller til virksomheder. Kvadratmeterprisen i Køge ligger omtrentligt på 15.000-25.000 kr.
Nylandsvej er en villavej i et kvarter beliggende ca. 5 km nord for centrum og tæt ved vandet. Kvarteret ligger øst for Køge Bugt motorvejen og vest for Københavnsvej. Området ligger meget tæt på strand og store grønne, uforstyrrede områder, hvilket gør det til et attraktivt område. Her er både almenboliger, rækkehuse og parcelhuse. Kvadratmeterprisen ligger typisk mellem 10.000 – 20.000 kr.
På den ene side af vejen Ølbyvej er der skov og marker, mens der på den anden ligger parcelhuse i lange rækker. Det er et af de mere populære boligområder i Køge, hvilket kan hænge sammen med nærheden til natur, samt kort afstand til Køges levende centrum. Man er blot 1-3 km fra Torvet. I den nordlige ende af vejen ligger Køge sygehus, mens Køge boldklub ligger mellem Stensbjergvej og Ølbyvej i den sydøstlige ende. Kvadratmeterprisen i dette kvarter ligger omkring 20.000 kr.
Vestergade er en relativt stor gade med fine gamle etagebyggerier hvor der typisk er butikker i stueetagen og beboelse på første sal. Vejen strækker sig fra Torvet til Ringvejen hvor den bliver til Ølbyvej. Mod vest fra Ringvejen ligger et stort grønt område med både skov og landbrug, hvor det er oplagt at finde løbeskoene frem eller bare gå en lang tur. Vestergade ligger også få 100 m fra Køge Gymnasium, der stort set ligger i skovbrynet, blot adskilt af Ringstedvej. Kvadratmeterprisen i Køge ligger omtrentligt på 15.000-25.000 kr.
Kom hurtigt i gang med at finde bolig i Køge – klik ind på www.boliger-koege.dk!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn