Gå videre til hovedindholdet

Boligkøb i København

Taget fra https://www.boligdeal.dk/blogs/boligkoeb-i-koebenhavn-kom-inden-for.aspx
Inden du kaster dig ud i at købe bolig i København er der en række punkter, som det er en rigtig god idé at have styr på. Mange vælger at have en ejendomsmægler tilknyttet i boligjagten, men der er faktisk mange ting som man kan tjekke helt selv. Ved selv at involvere sig i boligjagten får man oftere en bedre oplevelse af boligkøbsprocessen. Læs vores nyeste det nyeste blog indlæg fra boligdeal her.

København er en stor by og det gælder derfor om at gøre sig nogle overvejelser om hvor i København man gerne vil bo. Der findes områder som de populære bro-kvarterer Nørrebro, Vesterbro og Østerbro eller de mere rolige områder som Frederiksberg, Valby og Vanløse. Der er også mulighed for at bo på Amager, hvor priserne kan være lidt lavere.

Når man har udset sig et København område som er interessant gælder det om at skabe sig et overblik over boligmarkedet i dette område. Her kan gode boligportaler hurtigt give dig dette overblik, du kan se alle ledige boliger i København her.

Efter at have søgt markedet tom for ledige boliger gælder om at komme nærmere hvad man kan leve med og hvad man ikke kan leve med. Det er oftest prisen og størrelsen der afgør dette, men der kan være mange ting som istandsættelse og energi forbrug. Bestil en salgsopstilling og se om boligen stadig er noget for jer.

Når man skal ud og se boligen er det vigtigt at man er på forkant med alle omkostninger som kan gøre et boligkøb til en dårlig forretning. Spørg sælger eller mægler og bestil gerne en ekspert vurdering inden for områder som fugt, tag og badeværelse.

Læs hele blog indlægget her.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

Boligfesten i ejerboligmarkedet ser ud til at lakke mod enden!

Ny undersøgelser viser at de kraftige prisstigninger i de store byer, København og Århus, ser ud til at have ende. Nye tal viser at det liggetiden for et ejerbolig i gennemsnit har henholdsvis været 86 dage i Købehavn og 90 dage i Århus. Hvis man spoler tiden tilbage til Juni 2015, forholdte det sig helt anderledes. Liggetiden var her 56 dage i København og 66 i Århus. Den øgede salgstid kan, i følge Curt Liliegren, som er projektdirektør for Boligøkonomisk Videnscenter, skyldes at priserne har nået et så højt niveau at mange danskere ikke længere kan følge med. En anden faktorer, kan i følge Curt Liliegren, også være at de nye tiltag, blandt andet kravet om at boligkøbere skal have 5% af købsprisen til kontant udbetaling,  har lagt en dæmper for danskernes boligfest. Læs hele historien  HER