Gå videre til hovedindholdet

Ny prisboble på boligmarkedet - Økonomer advarer om den farlige tendens

"Pas på" - sådan lyder det kort og kontant fra Steen Bocian, cheføkonom i Danske Bank i kølvandet på ny offentliggørelse af prisudviklingen fra Danmarks Statistik.

Offentliggørelsen afslørede en fortsat stigning på lejlighedspriserne - hele 10,7 %  i løbet af det seneste år. Samtidig er parcel- og rækkehusmarkedet ramt af et mindre fald.

Økonomer bekymrede
"Det at være oppe på tocifrede vækstrater går ikke i længden. Det skulle gerne ophøre med så kraftige stigninger, ellers er vi i en boble", lyder det fra lektor ved Syddansk Universitet, Morten Skak.

Bekymringen deles af cheføkonomen, Steen Bocian, der uddyber sin advarende udmelding:
"Den nuværende prisvækst kan ikke retfærdiggøres i den underliggende økonomiske udvikling, og fortsætter fremgangen er der en risiko for, at der atter bliver tale om en forventningsskabt boligprisboble på markedet for lejligheder".

Læs mere om den nye offentliggørelse fra Danmarks statistik her

Er du på udkig efter en bolig så besøg landets førende portal for udlejning og salg af private boliger, Boligønsker.dk

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn