Gå videre til hovedindholdet

Andelsbolig på Frederiksberg

SKØN ANDELSLEJLIGHED PÅ FREDERIKSBERG MED BEDSTE BELIGGENHED

Området
Her er der virkelig tale om at du har alt indenfor rækkevidde. 2 minutters gang til Fasanvej Metro Station, 5 minutters gang til CBS, Frederiksberg Centret og Frederiksberg Svømmehal. Ikke mindst kort afstand mange gode shopping-muligheder ligesom Fakta og Føtex er lige om hjørnet.

Ejendommen
Klassisk Frederiksberg-ejendom opført i 1901. Ejendommen fremstår i meget flot stand og opvarmes med fjernvarme. Flotte opgange. Yderst velfugerende andelsboligforening med rigtig godt styr på økonomien og med en meget engageret bestyrelse. Energimærke D.

Lejligheden
Super lækker og meget lys lejlighed på 3. sal med ALTAN. Lejligheden indeholder: Fordelingsentré med adgang til alle lejlighedens rum. Lækkert nyere flisebadeværelse som er velindrettet med godt separat brusehjørne og rigtig pæn sanitet. Pænt hvidt elementkøkken med alt i hårde hvidevarer. Stor dejlig lys opholdsstue med flotte plankegulve og stuklofter. Den store stue har opr. været 2 og kan let reetableres som sådan. Stort dejligt soveværelse med stort skab og med udgang til den store sydvendte altan.

Overtagelse tidligst 01.01.2014.

Hvordan kommer jeg i gang?


Er du på udkig efter bolig i Hovedstaden? Så tag første skridt i retning mod at finde din drømmebolig hos Danmarks førende portal for udlejning og salg af private boliger, Boligønsker.dk.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn