Gå videre til hovedindholdet

5 værelses villa udlejes i Espergærde

Skøn villa i Espergærde udlejes netop nu på 155 kvm. i 2 plan.

Det nordsjællandske hus er fra 1960 - men er blevet udvidet og næsten totalrenoveret i 2008. Alt fremstår nyt og flot.

Stueplanen indeholder: Lys stue med facadevinduer og loft til kip, to gode værelser, to indgangspartier, to badeværelser (det ene med vaskemaskine og tørretumbler og bruseniche, det andet med badekar) og et stor, flot køkken med rummelig spiseplads og indbygget pejs.

På 1. sal er der to gode værelser (det ene med indbygget skabsplads) og et mindre opbevaringsrum. Der er desuden en bred carport og et isoleret skur med lille værkstedsplads.

Haven er velholdt og enkel med enkelte små bed, blomster, bærbuske og frugttræer - og med hæk hele vejen rundt om ejendommen. Huset har to hyggelige terrasser. Husets beliggenhed er virkelig god.

En stille, lukket vej i et hyggeligt kvarter og i gåafstand fra station, indkøb, institutioner, læge, tandlæge, frisør, strand og skov. Stationen ligger lige rundt om hjørnet, og det tager kun 30 minutter med Kystbanen til Østerport.

Søger du bolig i Nordsjælland? Så kom i direkte kontakt med relevante udlejere nemt og effektivt.

Ønsker du at sælge eller udleje din bolig, vil vi naturligvis også meget gerne være dig behjælpelig,

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn