Gå videre til hovedindholdet

Drømmer du om at finde bolig i Roskilde? Læs med her!



Find boliger til leje og salg i Roskilde


Ønsker du at bo i Roskilde, er du havnet på den helt rigtige side. På www.boliger-roskilde.dk finder du nemlig informationer om boliger i Roskilde, og ikke mindst om byen ved at klikke på de forskellige bydele du ønsker at vide mere om. På siden ser du også en række links, som du kan klikke på - klik på dem og du er nærmere din boligdrøm i Roskilde! Det er effektivt og kvalitetstjekket! God fornøjelse.
Himmelev, der tidligere var en selvstændig by, er en forstad til Roskilde, der ligger i Himmelev Sogn. Flere vil højst sandsynligt kende byen for Stryhn’s leverpostejen af samme navn. Den er kommet til, da Stryhn’s i 1956 valgte at opføre deres fabrik i byen. Udover leverpostejfabrikken, hører et af Roskilde Kommunes 3 gymnasier også til i byen, nemlig Himmelev Gymnasium, hvor der går lidt over 700 elever. Tidligere lå Himmelev Gymnasium i selve Roskilde by, men flyttede til Himmelev i 1980. Udover gymnasiet har bydelen også flere lokale sportsklubber, en kirke samt en række butikker.
Hyrdehøj er en bydel i den vestlige del af Roskilde, som blev opført i 2002. Siden da er bydelen blevet udbygget og huser i dag flere parcelhusboliger, lejligheder og ældreboliger. Hyrdehøj Skov og gravstedet Hyrdehøj har lagt navn til bydelen. Bydelen byder blandt andet på Hyrdehøj Centret, hvor der er både indkøbsmuligheder og fitness, mens der i den senere tid også er kommet børneinstitutioner og Lokalcentret Kristiansminde. Udover det finder man også Roskilde Katedralskole og Hyrdehøj Station i området.
Jyllinge er en by på Østsjælland beliggende ved Roskilde Fjord. Tidligere hørte byen til Gundsø Kommune, hvor det var den største, men efter kommunalreformen hører den nu til Roskilde Kommune. Der er over 10.000 indbyggere i Jyllinge. Jyllinge har blandt andet det overdækkede butikscenter Jyllinge Centret, hvor man finder alt man kunne tænke sig i en by af Jyllinges størrelse og mere til. Jyllinge har en flot natur qua sin position lige ved Roskilde Fjord og byen har i alt tre havne, hvoraf Jyllinge Lystbådhavn er den største. Ved Lystbådhavnen ligger blandt andet restauranten Jyllinge Marina.
Musicon er en spændende og innovativ bydel, der er i gang med at blive opført i Roskilde. Bydelens fokus er på det kreative og især musikken er i højsædet i etableringen af bydelen. Visionen er, at Musicon sammen med Roskilde Festival skal gøre Roskilde til en rugekasse for artister og kunstnere fra hele landet.  Bydelens primære holdepunkt bliver tre markante bygninger, der bliver tegnet af de hollandske arkitekter MVRDV samt det danske arkitekthus COBE i samarbejde med ROCKmagneten. De tre bygninger skal huse Danmarks Rockmuseum, Roskilde Festivals nye hovedkontor og Roskilde Festival Højskole. Den første af de tre bygninger, Danmarks Rockmuseum, forventes at stå klar i 2014. På nuværende tidspunkt er der omkring 150 mennesker, der arbejder i bydelen og flere når der afholdes arrangementer. Samtidigt er der flyttet 200 unge ind i de nyopførte ungdomsboliger i bydelen. I 2010 var der mere end 60 koncerter, forestillinger og udstillinger i bydelen. Målet er, at bydelen, når den står færdigudviklet om 10-15 år, vil have 650 boliger samt mere end 2.000 arbejdspladser.
Svogerslev er en mindre by i Svogerslev Sogn, der ligger omkring 5 kilometer vest for Roskilde. Byen hører under Roskildes postnummer 4000 og ligger i Roskilde Kommune. Der er lidt over 4.000 indbyggere i Svogerslev. Byens sammenfattes af både nedlagte landbrug og villaer. I den østlige del ligger der et butikscenter, der blandet andre omfatter en bager, et pizzeria og en bank. Derudover er der også nogle detailkæder i byen. I samme del af byen ligger også Svogerslev Kro, der har en rig historie. Den opnåede blandt andet sin status som Kongelig Privilegeret Postkro i 1727.
Trekroner er en bydel i det østlige Roskilde, der de sidste 15 år har gennemgået en rivende udvikling. I bydelen er Roskilde Universitetscenter (RUC) placeret og bydelen er derfor primært bygget op omkring universitetet. Siden Trekroner Station er blevet et vigtigt stoppested for mange DSB-toge, er bydelen dog vokset til at være meget mere end bare universitetet. Med opførelsen af Trekroner Centeret har bydelen nu alt, hvad der skal til i det umiddelbare nærområde i form af supermarkeder og spisesteder. I løbet af de næste 10 år er det Roskilde Kommunes plan, at bydelen skal være hjem for mere end 5000 beboere fordelt på mere end 3000 boliger.
Kom hurtigt i gang med at finde bolig i Roskilde – klik ind på www.boliger-roskilde.dk!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn