Gå videre til hovedindholdet

Nyt byggeprojekt giver flere ledige boliger i Odense!

Skal du følge med i alle de nye byggeprojekter i Odense, skal du have tungen lige i munden - der er nemlig 1200 nye boliger på vej til Danmarks trejde største by. Du kan læse alt om det her: https://www.boligdeal.dk/blogs/kaempe-byggeprojekt-i-odense-1200-nye-odense-boliger-paa-vej.aspx

Blandt ejendomsudbyderne, er der Protica Invest, som har adresse i København, som står for finansieringen af byggeriet omkring det nye psykiatrihus og Promenadebyen. Her er boligerne fra str. 62 m2 til 125 m2 med egen parkeringshus, cykelparkering, elevator osv. Boligerne forventes at være værdig omkring slutningen af 2017. Ifølge Odense Kommune er kommunens By- og Kulturforvaltning allerede i gang med at arbejde med 40 lokaleplaner, hvilket er det største tal nogensinde i Odense Kommune. Det er ikke kun boliginvestorer inden for Odense, der vil investere i boliger i Odense, men også uden for Odense, viser der en stor interesse. 
Læs alt om de nye byggeprojekter her:
https://www.boligdeal.dk/blogs/kaempe-byggeprojekt-i-odense-1200-nye-odense-boliger-paa-vej.aspx

Mest populære kvarterer til sin bolig i Odense
Hvis du vil være en del af Odenses byudvikling kan du på Boligdeals byside se de nyeste ledige boliger i Odense - her kan du klikke dig igennem Odenses bydele og på den måde være bedre forberedt og rustet til din fremtidige bolig i Odense.

Latinerkvarteret indbegrebet af det kreative og kunsteriske miljø samlet under åben himmel i hjertet  af Odense C. Her møder du en blanding af det historiske traditionelle Odense mixet med en nyere moderne odensekultur.

Vindegade er den smalle vej i Odense med flere etageboliger og byhuse langs hver side. De studerende elsker Vindegade, der ligger tæt på mange studievenlige cafeer og pladser, der gør det attraktivt for mange studerende i Odense.

Nedergade  hører til en af Odenses ældste gader og omgivelserne ligner noget fra et H.C. Anders eventyr. Her er der mange charmerende lejligheder og skæve bindeværkshuse, som har specialbutikker som nabo.

Går du på Syddansk Universitet og vil du allerhelst gerne bo tæt på universitetet er Odense M oplagt. For en studerende er Odense M helt perfekt – universitet har en masse faciliteter som fx. læsesale, træningscentre og svømmehals osv. 
Er du studerende og søger studie bolig i Odense, er dette blogindlæg også et godt værktøj: ”Hjælp til studieboliger i Odense

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn