Gå videre til hovedindholdet

Ny prognose: Mangel på ejerboliger i København

Ifølge Boligdeals seneste blogindlæg, Nye ejerboliger i København, viser en prognose fra Københavns Kommune viser, at flere og flere danskere og ikke mindst udlændinge flytter til København - her er det især studerende fra USA, Italien og Tyskland, der enten kommer for at arbejde og mangler et at bo, eller studerende. Det presser efterspørgslen på ejerboliger i København, som i høj grad købes som forældrekøb.
Frem til 2027 er der tale om en udvidelse med 100.000 mennesker, hvilket Københavns Kommune har vurderet til 45.000 nye boliger, som skal være en blanding af ejerboliger, andelsboliger og lejeboliger. Selvom boligpriserne af økonomiske vismænd forventes at stige, vil overborgmester i København, Frank Jensen, sikrer at ejerboligerne i København, bliver billigere
Der bliver allerede bygget mange nye jerboliger i København i b.la. kvarterene, Nordhavn, Carlsberg og Ørestaden, hvor der bygges på fuld skrue. 
https://www.boligdeal.dk/blogs/nye-ejerboliger-paa-vej-til-koebenhavn.aspx
TilføjFind din ejerbolig i København:
https://www.boligdeal.dk/koebenhavn 
Det skal du vide om ejerboliger i København
Skal du på jagt efter en ejerbolig i København, er det en god ide, at kende København og de forskellige bydele, som hver især har noget specielt at tilbyde. Det kan være en jungle at finde ud af, hvor man skal have sin ejerbolig i København. København har mange forskellige postnumre, hvor hver af dem har sin egen charme og kendetegn – der er Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Amager, Christianshavn, Vanløse, Valby og Frederiksberg.

Med en ejerbolig i Valby har du 10 minutter på cykel til Vesterbro og Frederiksberg, hvis man ønsker at besøge Københavns attraktive placeringer.
Drømmer du om at bo et sted, hvor beliggenhed er helt centralt, er en ejerbolig på Vesterbro en god løsning. Vesterbro er populær, og befolkningen er vokset med 14 procent de seneste par år, hvilket er den største befolkningstilvækst i Københavns bydele.

Er du til natur og grønne arealer, er ejerboliger i Amager oplagt – der er meget liv omkring Amager, især når vejret er godt, så er det især Amager Strandpark, mange foretrækker. Her kan du grille, bade, spille minigolf og meget mere.

På Amager er der god transportmuligheder, hvor du nemt kan navigere rundt i København og dens bydele. Vil du være en del af Københavns mest mangfoldige bydel, skal ejerboliger på Nørrebro helt sikkert overvejes – søerne, som er Københavns lunge, Fælledparken og forskellige kulturer er Nørrebro. Her er både børnefamilier, pensionister, indvandrere og studerende. På Nørrebro er der lidt af det hele: en bid af Mellemøsten, liv sent om aftenen og lækre cafeer.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejebolig frederikssund

Se alle lejeboliger i Frederikssund lige her: https://www.voreslejebolig.dk/avanceret.aspx?subject=lejeboligericity&city=Frederikssund&campid=mssadv lejebolig frederikssund