Gå videre til hovedindholdet

Luksusboligerne sælger igen

Lukseriøse boliger med egen pool eller misundelsesværdig udsigt ses igen i handel

Nye tal for Boligsiden.dk viser, at der i første halvår af 2014 er solgt 161 boliger i prisklassen over 8 mio.kr. Til sammenligning blev der solgt 100 boliger i denne kategori i 2011.
"Tallene dokumenterer, at der er kommet mere gang i salget af de dyre boliger. Langt de fleste af boligerne er beliggende i Nordsjælland og i København og Aarhus" lyder det fra Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.

Også Jan Fog har bemærket den positive fremgang i salget af luksusboliger.
"Vi havde nogle fantastiske år inden finanskrisen, da der blev købt og købt, selvom priserne var astronomisk høje. Nu ser vi, at alle de gamle penge er der stadigvæk, og nu er de begyndt at bruge af dem igen. Vi har haft et fantastisk halvår og solgte alene i maj otte boliger. Det er altså mange" lyder det fra liebhavemægleren.

Et stabiliseret boligmarked, forbedrede økonomiske udsigter samt lave lånerenter for liebhavemarkedets nye boligkøbere skulle være blandt årsagerne til den positive fremgang.

Læs mere på epn.dk

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn