Gå videre til hovedindholdet

Lejer søger lejlighed på 50-150 m2 i Århus C

Netop nu er denne lejer på udkig efter en lejlighed i Århus på 50-150 m2 med snarlig overtagelse.

Boligsøgerne tilføjer følgende til deres beskrivelse:

Vi er  begge i midt tyverene, et roligt og stabilt par med en sund økonomi, ikke -rygere og uden hang til vilde fester og høj musik og har ingen kæledyr.
vi søger en lejlighed med overtagelse til april. Det vi søger er en 2 -3 værelses til højest 8000 kr/måned, gerne på Frederiksberg, som iforhold til arbejde og transport vil en i området omkrig Ingerslev, Harald Jensens plads eller Marselisboulevard være helt ideelt.
Lejer 1 arbejder som møbelsnedker ved en møbelvirksomhed i Odder. Lejer 2 har lige afleveret sit bachelorprojekt i dramaturgi på Århus Universitet og har ved siden af studierene fast studiejob.

Huslejeudspil: 8000 kr. månedligt.

Er du på udkig efter bolig i Århus kan du nemt og effektivt starte din boligsøgning på Danmarks portal for udlejning og salg af private boliger, Boligønsker.dk og finde bolig i Århus nu!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn