Gå videre til hovedindholdet

Andelslejlighed på 63 m2 med god placering i Århus C

Denne sælger har akkurat lige fået en stor og lys 1 værelses andelslejlighed i Århus C til salg. Andelsboligen egner sig perfekt til lejere, der søger studiebolig i Århus C  grundet den lave boligydelse og den fordelagtige placering.  Der fremgår desuden følgende informationer om andelsboligen på Boligdeal.dk:

Forældrekøb i Århus C


Andelsforeningen har en sund økonomi. Der er viceværter tilknyttet. Forældrekøb er tilladt.

Køkkenet er fra 2009 med induktionskomfur og køle/fryseskab. Herfra er der adgang til stuen samt eget bad og toilet.

I stuen er der god plads til både spisebord, sofa, skab og seng. Stuen kan f.eks. deles i 2 med skillevæg eller reol. Der er udgang til svalegang fra stuen.

Der er vaskekælder med vaskemaskiner og tørretumblere, som er gratis at benytte. Der følger også et lille kælderrum med lejligheden.

ASB ligger ca. 10 min. væk på cykel, mens universitetet er ca. 20 min. væk. Centrum er max. 10 min væk. Der er både Fakta og Superbest inden for 5 min. gang.


Andelsboligen kan ses her på Boligdeal.dk - Du kan også se andre ledige boliger i Århus C

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn