Gå videre til hovedindholdet

Flere andelsboligforeninger på vej mod konkurs

Ifølge Dinepenge.dk er flere andelsboligforeninger på vej mod konkurs, fordi de er inde i en ond cirkel, hvor:
1) huslejen stiger (nok begyndende med at afdragsfri lån udløber samtidig med at værdien af ejendommen falder - det fremgår ikke af denne artikel)
(det medfører at værdien af andelsbeviset falder proportionalt)
2) Nogle af andelshaverne kan ikke betale og må smides ud
3) Andelsforeningen overtager lejligheden og får dermed ikke husleje på denne (med mindre den lejes ud - det burde være let - det fremgår ikke af artiklen hvorfor det ikke sker)
4) Huslejen stiger for de resterende andelshavere
5) Gå til 1)  :)

Ifølge artiklen siger formanden for Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation, at det kun handler om et fåtal af andelsboligforeningerne.

Ovre på Konvestor.dk gør Tejs Carstensen dog i en anden sammenhæng opmærksom på, at værdierne af andelsbeviserne muligvis er opskruet, og at den pris man kan belåne (og sælge) sin andel til, kan være lavere end den værdi der er

På Andelsboligønsker.dk har vi lavet en kort introduktion til andelsboliger, hvor vi har nævnt det samme (i artiklen Pris på andelsbolig):

"Bemærk at det jo ikke er sikkert at du kan sælge din andelsbolig for den pris den er vurderet til. Det afhænger af om der er en køber der vil betale vurderingsprisen. Men du må aldrig sælge din andelsbolig for mere end værdien af andelsbeviset plus værdien af forbedringer".

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejeboliger københavn

Find lejeboliger i København på Lejeboliger-koebenhavn.dk http://www.lejeboliger-koebenhavn.dk lejeboliger københavn