Gå videre til hovedindholdet

Mangler i bolig? Find bolig nu

Inden længe kan opførelsen af lejligheder i b.la. Aarhus C, Odense, Roskilde og København begynde - læs om det her: https://www.boligdeal.dk/blogs/find-bolig-nu-og-faa-et-overblik-over-nye-boliger-i-2017.aspx.

I Århus er det administrationsbygninger i Valdemarsgade, som bliver fjernet og erstatet med private lejligheder, mens det tidligere kasernehospitalt, bliver bygget om til 22 almene familieboliger.
I Roskilde er der  62 nye boliger fordelt i fem boligblokke på vej til Roskildes kreative bydel Musicon, hvor boligerne forventes færdigt i sommeren 2018. Lejlighederne i Roskilde er allerede klar til salg, hvorfor du kan finde bolig nu! I Odense Havn står der i slutningen af 2018, 110 nye lejeboliger klar, hvor boligerne har belliggenhed mellem det nye psykiatrihus og Promenadebyen.
For 1.2 milliader kr. Skal der nu bygges 430 lejligheder og 40 rækkehuse i København, som også har til formål at udvikle bydelen på Engholmene, som hører til Enhave Brygge. Med dens placering mellem Vesterbro og København, er det helt store kendetegn ved de kommende boliger, vandudsigten som flere beboere får udsigt til.




Find bolig nu guiden 
Det kan være frustrerende når flyttedatoen nærmere sig, og man stadig ikke har fundet et sted at bo. Ifølge Boligdeal.dk, skal man følge nedenstående guide. Læs hele guiden,  "Find bolig nu guiden"

Trin 1: Vær forberedt: Når man leder efter en ny bolig skal man være forberede.

Trin 2: Hvor skal din bolig være? Hvilken geografisk placering drømmer du om?  Her er det vigtigt at du overvejer, hvordan flytning vil påvirke din families og din egen transporttid.

Trin 3: Få et overblik over markedet for relevante boliger fra markedet. Prøv eksempelvis, Boligdeal.dk - her kan du finde en oversigt over alle byer i Danmark.

Trin 4: Når du har fået et overblik over relevante boliger, og fundet nogle boliger efter dine ønsker, skal du kontakte de potentielle sælgere og book en fremvisning.

Trin 5: Til fremvisningen er det først og fremmest vigtig, at du forsøger at fornemme om boligen vil passe godt til dig.

Trin 6: Vær forhandlingsparat!

Trin 7: Når forhandlingen er slut, skal du bede om en kontrkat. Her råder vi til, at du altid får en professionel til at løbe lejekontrakten igennem, da det kan få dyre konsekvenser, hvis der skulle opstå noget. Book evt. en boligadvokat eller en sagkyndig på området. 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

lejebolig frederikssund

Se alle lejeboliger i Frederikssund lige her: https://www.voreslejebolig.dk/avanceret.aspx?subject=lejeboligericity&city=Frederikssund&campid=mssadv lejebolig frederikssund